BLOG

Milé dámy,

kozmetike sa venujem už 24 rokov, aj keď vďaka maminke sme v našej rodine využívali liečivú silu rastlín od malička. Zoznámte sa s našim príbehom ako aj s jedinečnými značkami, ktoré stoja za vyskúšanie.

Ako to všetko začalo

V máji 1993 sme s manželom získali práva na Fleur de Santé (škandinávska prírodná kozmetika). Manžel robil zahraničný obchod, logistiku a balil aj balíky. Ja som robila školenia po celom Slovensku, marketing, reklamu a ako „dílerka“ som s kufríčkom v ruke predávala kozmetiku. Niektoré moje zákazníčky nakupujú u nás dodnes. Z celého srdca im ďakujem.

 Čo je minulosť

7 rokov predaj Fleur de Santé, 16 rokov exkluzívne Yves Rocher.

 Súčasnosť a nové značky

Od roku 2015 neponúkame len kozmetiku ale aj zdravé produkty pre celú rodinu. Mnohé sú ekologické, čím chránime prírodu a planétu, mnohé sú bez chémie, čím chránime Vašu pokožku. Exkluzívne na Slovensko dovážame niekoľko značiek, tu sú najväčšie z nich:

BIO-VERA

Čistá EKO BIO certifikovaná kozmetika od talianskej rodinnej firmy Cosmofarma z Toskánska. Vhodná aj pre bábätká, tehotné a dojčiace ženy a pre všetkých vegánov a milovníkov BIO. Taliani si potrpia na kvalitu, nielen v jedle ale aj v kozmetike.

ARGAN, JOJOBA, HONEY a iné...

Krásne a zdravé vlasy sú korunou krásy. Cosmofarma už viac ako 40 rokov patrí k uznávaným rodinným firmám v Toskánsku, ktoré sa špecializujú na prírodné vlasové prípravky s exportom až do 35 krajín sveta.

ECODENTA

Viete, že sliznice sú nechránené časti pokožky, a preto sa cez ne dostávajú do nášho tela aj všetky škodlivé látky. Aj preto sme doviezli ECODENTU. Tieto zubné pasty sú nielen ekologické ale aj prírodné a bez nežiaducej chémie (BEZ SLS/PARABÉNOV/TRICLOSANU/PEROXIDOV) a znamenajú zdravé zuby pre celú rodinu.

Čierna zubná pasta na bielenie zubov je absolútny hit na trhu a naším najpredávanejším výrobkom.

SANCTUARY SPA

Chceme, aby ste sa cítili úžasne a aby aj 30 sekúnd strávených v sprche bolo pre Vás pôžitkom. Preto sme doviezli Sanctuary Spa. Je to TOP britská značka v starostlivosti o pleť a číslo 1 v Británii v starostlivosti o telo a darčekových setoch. Má aj úžasné poslanie: učí ženy viac relaxovať a užívať si život. Veď každý deň je dar a dôvodom na radosť. Užívajte si ho a inšpirujte sa naším filmom #LET GO, ktorý videlo už viac ako 45 miliónov žien na celom svete.

Ako sme objavili Sanctuary Spa

Jedno nedeľné popoludnie sme pozerali s manželom zaujímavý film na Discovery Chanel o zbere Aloe Vera v Latinskej Amerike. Celú úrodu z tohto Fair Trade z malých rodinných fariem vykupuje práve Sanctuary Spa. Takto im dáva prácu a pomáha miestnemu obyvateľstvu v ich ťažkom živote. Hneď sme ich kontaktovali, ale až po pol roku rokovaní sme získali exkluzívne práva na Slovensko. Sanctuary Spa sa doteraz nepredáva v žiadnej susednej krajine.

Na čom som najviac hrdá

Na svoje dve dcéry. Staršia Lucka žije a pracuje na Taiwane, mladšia Kristínka pracuje u nás vo firme.

Na svojich zamestnancov. 70% z nich pracuje u nás vo firme už viac ako 20 rokov.

Na svoje zákazníčky (aj keď vďaka bieliacim zubným pastám už máme aj veľa mužov). Mnohé poznám osobne, chodia k nám dlhé roky a už sme ako jedna veľká rodina.

Tieto jedinečné produkty pre celú rodinu a ešte oveľa viac nájdete na našom E-shope.

Prajem Vám príjemné nakupovanie a teším sa niekedy nabudúce.

Vaša Zlatica Hubová