BLOG

Máte citlivú pleť a dlhodobo hľadáte tie správne produkty, ktoré ju nebudú dráždiť? Alebo ste sa po negatívnych skúsenostiach líčenia úplne vzdali? Nevešajte hlavu, BioNike ponúka riešenie.

Líčenie citlivej pletiCitlivá pleť zvykne reagovať na vonkajšie podnety, pretože je kvôli zmenám bariérovej funkcie kože viac vystavovaná vonkajším vplyvom. Potenciálne dráždivými faktormi však môžu byť aj určité zložky kozmetiky. Citlivá pleť si vyžaduje používanie špeciálnej kozmetiky či už pri čistení, starostlivosti alebo líčení. 

Často je náchylnejšia na začervenanie, škvrny a drobné nedokonalosti. Je prirodzené, že ich chceme prekryť a zamaskovať. Líčenie však môže byť z dôvodu obsahu niektorých zložiek pre citlivú pleť problémom, preto je nesmierne dôležité vyberať si kvalitnú kozmetiku, ktorá bola vytvorená zo špeciálnych a dôkladne testovaných zložiek.

Presne takú dekoratívnu kozmetiku teraz prinášame na Slovensko - líniu dekoratívnej kozmetiky Defence Color od talianskej značky BioNike. Tieto produkty sú vyvinuté tak, aby ich citlivá pokožka mimoriadne dobre znášala.  Dekoratívna kozmetika BioNike obsahuje starostlivo vybrané zložky a mimoriadne čisté pigmenty. Produkty neobsahujú tradičné konzervačné látky, parfumy a glutén, teda ingrediencie, ktoré sú často príčinou podráždenia pleti. Okrem toho sú testované aj na nikel, chróm a kobalt. Práve tie sú v mnohých prípadoch spúšťačmi alergickej kontaktnej dermatitídy.

Ak vás trápi citlivá, reaktívna pleť, už sa viac nemusíte obmedzovať. Produkty Defence Color pleť nedráždia, no zároveň zjednotia jej tón, prekryjú nedokonalosti a zvýraznia vašu krásu.

Užívajte si skrášľovanie a líčenie a hrajte sa s farbami aj vy. Už viac nemusíte pátrať po značkách a produktoch, ktoré budú vašej pleti vyhovovať a zároveň spĺňať vaše predstavy v rámci líčenia - BioNike ponúka všetko, čo citlivá pleť na líčenie potrebuje. Pomocou dekoratívnej kozmetiky BioNike z línie Defence Color si môžete vytvoriť jemné denné líčenie, výrazné večerné líčenie, ale i nevšedný farebný look. Je to len na vás.

VH Cosmetics ponúka na výber produkty na líčenie z každej kategórie – od podkladovej bázy, cez make-up, riasenky až po očné tiene a rúže. Určite si vyberiete „to svoje“.

Toto sú naše tipy:

 

INFINITY - Predlžujúca riasenka riasy predĺži, prečeše a dokonale oddelí. Výsledkom sú dlhé a precízne definované riasy. Riasenky BioNike sú vhodné aj na citlivé oči a pre nositeľov kontaktných šošoviek.

 

 

Lipvelvet - zamatový rúž

 

LIPMAT- Matný rúž s komplexom „Glow factor“ dodá perám intenzívnu dlhotrvajúcu farbu a pocit komfortu. V ponuke máme 6 krásnych odtieňov – od jemných „nude“ až po výrazný červený odtieň.

 

 

Luminizer - korektor v pere

 

LUMINIZER - Rozjasňujúci korektor v pere zakryje tmavé kruhy a malé nedokonalosti a zároveň zvýrazní kontúry tváre. Na tomto produkte okrem funkčnosti veľmi oceňujeme i praktický aplikátor v pere.

 

 

Liplumiere - lesk v ceruzke

 

 

LIPLUMIERE - Lesk v ceruzke zahalí vaše pery do jemného závoja žiarivej farby a zanechá ich lesklé. Krásnych 6 odtieňov, praktické a príjemné nanášanie a skutočne žiarivý lesk.

 

 

CELÁ PONUKA BIONIKE DEFENCE COLOR

Pred spaním sa nezabudnite dôkladne odlíčiť, vyčistiť si pleť a dopriať jej aj potrebnú starostlivosť (najmä hydratáciu). Čistenie pleti je nevyhnuté a netreba zabúdať ani na pravidelné čistenie štetcov a aplikátorov líčidiel. 

Obľúbeným odličovacím produktom je BioNike Micelárna voda. Na odlíčenie nie len citlivej pleti ale i citlivých očí použite BioNike Dvojfázový odličovač na citlivé oči

Micelárna voda Dvojfázový odličovač

 

 

 

 

 

 

Veríme, že kozmetika BioNike si poradí s vašou citlivou pleťou a už sa nebudete musieť obmedzovať ani v líčení.

VIAC O ZNAČKE BIONIKE