BLOG

Možno si dáte otázku: "Prečo mám používať EKO zubné pasty?", ako sa ma jeden pán opýtal raz na prezentácii. A hneď mi povedal, že je mu to úplne jedno, čím si umýva zuby.

Najprv si treba uvedomiť jednu dôležitú vec, že všetko, čo zubná pasta obsahuje sa dostane aj do nášho organizmu cez sliznicu v ústnej dutine. Preto je dôležité, aby Vaša zubná pasta neobsahovala škodlivé chemické látky ako sú parabény, SLS, triclosan, peroxidy, abrazívne zložky, ktoré škodia nielen našim zubom, ústnej dutine ale aj nášmu zdraviu.

Presne toto bol dôvod, prečo sa naša spoločnosť rozhodla dovážať Ekologické zubné pasty ECODENTA, ktoré spájajú modernú vedu a prírodu. Sú vyrobené z prírodných a pre životné prostredie neškodných eco-friendly látok, bez škodlivých penivých a abrazívnych zložiek. Boli vyvinuté odontológmi, testované zubnými lekármi. Obsahujú až do 98% Eko zložiek prírodného pôvodu, ktoré majú certifikát ECOCERT.

A naviac obsahujú pokrokové aktívne ingrediencie:

Kalident (Calcium Hydroxiapatite),  ktorý obsahuje sústavu minerálov v zubnej sklovine , spevňuje ju a vypĺňa mikropraskliny s škrabance na zuboch.

TeavigoTM - aktívna látka zo zeleného čaju chráni pred zubným povlakom, predchádza vzniku paradentózy a efektívne ničí baktérie, ktoré spôsobujú zubný kaz.

Naše výrobky ECODENTA sú produkty ústnej hygieny pre celú rodinu, riešia všetky špecifické problémy, akými sú zubný kaz, povlak, bielenie zubov, krvácajúce ďasná a citlivosť zubov.

Veľký výber EKO zubných pást a ústnych vôd ECODENTA uspokojí požiadavky všetkých, ktorým záleží na vlastnom zdraví a na zdravom životnom prostredí. Nájdete ich v kategórii ústna hygiena.